ΑΡΧΙΚΗ

Τρόποι αποστολής

Μετά την επαλήθευση της πληρωμής σας, ενδέχεται να χρειαστούν 1 έως 2 εργάσιμες ημέρες για την επεξεργασία και την αποστολή της παραγγελίας σας. Αυτό δεν περιλαμβάνει τα Σαββατοκύριακα ή τις αργίες. 

Οι αγορές που πραγματοποιούνται μετά τις 12 π.μ. θα διεκπεραιώνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Εάν παραγγείλετε μετά τις 12 π.μ.  την Παρασκευή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την επόμενη Δευτέρα. 

Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης μόλις αποσταλεί η παραγγελία σας από την αποθήκη μας, καθώς επίσης και την ηλεκτρονική απόδειξη λιανικής.
Ο τυπικός χρόνος παράδοσης είναι περίπου 3-15 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με την τοποθεσία που βρίσκονται οι αποθήκες μας.

Στη σελίδα κάθε προϊόντος δίνεται ξεχωριστά ο χρόνος για κάθε προϊόν, που εξαρτάται από την περιοχή κάθε αποστολής και την τοποθεσία των αποθηκών μας,εντός ή εκτός Ελλάδας

Εάν προκύψουν προβλήματα σχετικά με την αποστολή της παραγγελίας σας, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση info@stardust-made.com και θα φροντίσουμε για εσάς το συντομότερο δυνατό. 

Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας, το StarDust_Made δεν ευθύνεται για τυχόν απώλειες ή ζημιές. Θα σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε ένα αντικείμενο στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, αλλά δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε ή να επιστρέψουμε τα χρήματα μέχρι να επιστραφούν επιτυχώς και άθικτα τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει.

Tα λατρέψαμε! Εσεις?

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ

Blog posts

Δείτε τα όλα