Ομορφιά StarDust_Made
ΑΡΧΙΚΗ Blogs Ομορφιά

Τι είναι το αντηλιακό μη νανοξείδιο του ψευδαργύρου;Και γιατί είναι πολύτιμο για την υγεία μας!

Ο ήλιος μπορεί να έχει ισχυρή επίδραση στο δέρμα σας. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας να προστατεύετε το δέρμα σας σε καθημερινή βάση με το σωστό αντηλιακό. Δε δημιουργούνται όλα τα αντηλιακά όμοια όμως. 

Είναι σημαντικό να βρείτε αυτά που είναι φυσικά, αποτελεσματικά και περιέχουν τα σωστά ευεργετικά συστατικά για την καλύτερη προστασία του δέρματός σας. 

Είστε εξοικειωμένοι με τα οφέλη του μη νανοαντηλιακού

Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε το δέρμα σας τώρα και για το μέλλον. Η υγεία του δέρματός σας και η γήρανση εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από αυτό.Εάν δεν χρησιμοποιείτε ένα μη νανοαντηλιακό, τώρα είναι η ώρα να φορέσετε ένα. 

Ας δούμε τι ακριβώς είναι το αντηλιακό χωρίς νανοξείδιο του ψευδαργύρου και γιατί αυτή η καινοτομία πρέπει να είναι ο τύπος αντηλιακού που φοράτε κάθε μέρα. 

Τι είναι το αντηλιακό μη νανοξείδιο του ψευδαργύρου; 

Για να καταλάβουμε τι σημαίνει «non -nano », καθώς σχετίζεται με το αντηλιακό οξείδιο του ψευδαργύρου, ας το αναλύσουμε. Ένα από τα ενεργά συστατικά του ορυκτού αντηλιακού είναι το οξείδιο του ψευδαργύρου. Είναι ένα ορυκτό σε σκόνη που κάθεται στην επιφάνεια του δέρματος και λειτουργεί ως φυσικό αντηλιακό. 

Μάθετε περισσότερα για το  Sunblock vs Sunscreen: Ποιά είναι η διαφορά και ποιό είναι καλύτερο;

Το οξείδιο του ψευδαργύρου προστατεύει από τις ακτίνες UVA και UVB του ήλιου. Κάνοντας τα συστατικά «μη νάνο » σημαίνει ότι τα σωματίδια δεν είναι αρκετά μικρά για να διεισδύσουν στο δέρμα. Αυτό θεωρείται πιο ασφαλές για το σώμα σας.

Είναι ασφαλές το αντηλιακό μη νανοξείδιο του ψευδαργύρου;

Είναι ένας ασφαλής και υγιεινός τύπος αντιηλιακού επειδή τα μη νανοσωματίδια δεν πρόκειται να απορροφηθούν από το δέρμα σας και πιθανώς να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματός σας. Τα κανονικά νανοσωματίδια έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, γι' αυτό είναι σημαντική διάκριση για το αντηλιακό σας να φέρει την ένδειξη "μη νάνο ". 

Μερικές φορές τα νανοσωματίδια έχουν επίσης τη δυνατότητα να εισαχθούν στους πνεύμονες όταν αναπνέετε γιατί αυτά τα σωματίδια μεταφέρονται στον αέρα. Αυτό συνήθως σχετίζεται με καλλυντικά προϊόντα που διατίθενται σε σύστημα δοχείου ψεκασμού. Τα συστατικά μη νανοσωματιδίων σε προϊόντα ομορφιάς είναι καλύτερα για την υγεία και την ευεξία σας μακροπρόθεσμα. 

Ένα άλλο πιθανό βασικό ενεργό συστατικό στο φυσικό αντηλιακό είναι το διοξείδιο του τιτανίου. Αυτό το συστατικό είναι επίσης ασφαλές και απαλό ως μέρος των αντηλιακών με βάση τα φυσικά ορυκτά.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλές αντηλιακό κατά την εγκυμοσύνη: Τι είδους αντηλιακό είναι ασφαλές για τις μέλλουσες μαμάδες;

Τα οφέλη του σωστού αντηλιακού για το δέρμα σας

Υπάρχουν αμέτρητα οφέλη από τη χρήση του σωστού αντηλιακού. Η χρήση αντιηλιακού μπορεί να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Ο ήλιος μπορεί να αυξήσει σημαντικά τις πιθανότητές σας για λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κηλίδες ηλικίας και μπορεί να κάνει το δέρμα να φαίνεται λιγότερο λαμπερό. Η ηλιακή βλάβη που δέχεται το δέρμα σας μπορεί επίσης να διασπάσει το κολλαγόνο οδηγώντας σε απώλεια δομής. Αυτό προκαλεί χαλάρωση και διάσπαση του όγκου στο δέρμα. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα προβλήματα που προκύπτουν από την απροστάτευτη έκθεση στον ήλιο με την πάροδο του χρόνου.  

Υπάρχουν επίσης περισσότερα άσχημα νέα σχετικά με την απροστάτευτη έκθεση στον ήλιο. Τι θα λέγατε για την πολύ πραγματική πιθανότητα εμφάνισης ορισμένων τύπων καρκίνου του δέρματος με την επανειλημμένη έκθεση στον ήλιο; Δε θέλετε να το διακινδυνέψετε σίγουρα! Η προστασία του δέρματός σας με το κατάλληλο αντηλιακό μπορεί σίγουρα να προστατεύσει από το μελάνωμα που αναπτύσσεται στο δέρμα. 

 Αυτός είναι ο τύπος καρκίνου του δέρματος που κινδυνεύουμε περισσότερο από τη σύντομη έκθεση στον ήλιο, επομένως χρειαζόμαστε αντηλιακή προστασία. Ακόμα και τα λίγα μόνο λεπτά, όταν πηγαίνουμε από το σπίτι στο αυτοκίνητό μας, για παράδειγμα, είναι ζωτικής σημασίας να φοράμε το σωστό αντηλιακό. 

Αυτά τα λίγα λεπτά στον ήλιο κάθε μέρα μπορεί να αυξήσουν τη ζημιά στο δέρμα μας όταν δεν έχουμε φυσικό αντηλιακό ως μέρος της ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας μας. Είναι εξίσου σημαντικό, αν όχι περισσότερο, από το καθαριστικό, την ενυδατική κρέμα και οποιεσδήποτε θεραπείες περιποίησης δέρματος χρησιμοποιούμε. Το υγιές δέρμα μας εξαρτάται από αυτό. 


Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια σας πρέπει να εγκριθούν, πριν δημοσιευτούν!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Δείτε τα όλα