Ομορφιά StarDust_Made
ΑΡΧΙΚΗ Blogs Ομορφιά

Eπιθέματα microneedle, ένας σύμμαχος της ομορφιάς σας

Τι είναι τα επιθέματα microneedle και πως λειτουργούν;

Η βιομηχανία περιποίησης δέρματος δεν κοιμάται ποτέ. Μόλις μια νέα καινοτομία εμφανιστεί στην αγορά, υπάρχει μια άλλη ακριβώς στη γωνία. Επιθέματα μικροβελόνας Cue, η πιο πρόσφατη καινοτομία στην περιποίηση του δέρματος  και το προϊόν για το οποίο μιλούν όλοι. 

Μην αφήσετε τον όρο « μικροβελόνα »  να σας απομακρύνει από το προϊόν. Όταν κοιτάξετε για πρώτη φορά τα επιθέματα μικροβελόνων, θα δείτε ότι υπάρχουν  μικροσκοπικές – εξαιρετικά μικροσκοπικές – οι λεγόμενες βελόνες που κάθονται στην επιφάνεια του επιθέματος. Εμπιστεύσου μας! Αυτά είναι ανώδυνα και βοηθούν τα  ενεργά συστατικά να διεισδύσουν  στο στρώμα του δέρματος σας για μέγιστα αποτελέσματα.

Με τα επιθέματα ματιών μικροβελόνας, μπορείτε να αποχαιρετήσετε τους  μαύρους κύκλους, τις σκιές κάτω από τα μάτια και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης . Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τα επιθέματα μικροβελόνων στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, μαζί με το καλύτερο έμπλαστρο ματιών μικροβελόνας για να σας μυήσει στη θεραπεία.

Τι Είναι Τα Επιθέματα Μικροβελόνας;

Τα επιθέματα Microneedle εμπνέονται από την  αισθητική διαδικασία microneedling, που περιλαμβάνει τη χρήση λεπτών αιχμών που  φέρουν υψηλή  συγκέντρωση ενεργών  συστατικών. 

Το πλεονέκτημα της χρήσης μικροβελόνων είναι ότι παρέχουν το καλύτερο σύστημα απορρόφησης για τα ενεργά συστατικά, επιτρέποντάς σας να μην σπαταλήσετε περισσότερα χρήματα.  

Τα επιθέματα μικροβελόνων χρησιμοποιούν μικρές βελόνες για να περάσουν το  δραστικό συστατικό πέρα ​​από το εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας και απευθείας στο χόριο.  Οι μικροβελόνες είναι συνήθως αυτοδιαλυόμενες και βιοδιασπώμενες, βοηθώντας το δέρμα σας να απορροφήσει τα ενεργά συστατικά.

Αυτό που αγαπάμε στα επιθέματα μικροβελόνας είναι ότι είναι κατάλληλα για τους περισσότερους τύπους δέρματος, εκτός από εκείνα που αντιμετωπίζουν  ενεργό ξέσπασμα ή δέρμα με τάση ακμής . Η χρήση επιθεμάτων microneedling σε αυτούς τους τύπους δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό.

Πώς Ωφελούν Το Δέρμα Σας Τα Επιθέματα Μικροβελόνας;

Μία από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες που χρησιμοποιούν επιθέματα μικροβελόνων είναι  η αντιγήρανση.  Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, συμβάλλοντας στη σύσφιξη του δέρματός σας και στη βελτίωση της επιδερμίδας σας.

Καθώς τα επιθέματα μικροβελόνας έχουν να κάνουν με την εισαγωγή των ενεργών συστατικών στο χόριο του δέρματός σας, είναι ιδανικά για χρήση σχεδόν οπουδήποτε στο πρόσωπό σας. Θα βρείτε επιθέματα μικροβελόνας που είναι προσαρμοσμένα για την αντιμετώπιση των εξανθημάτων, ιδιαίτερα των  πρώτων σταδίων των σπυριών για τη θεραπεία τους στην πηγή.

Τα επιθέματα μικροβελόνας είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας στο σπίτι και να τη μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο. Ενώ τα επιθέματα ματιών είναι από τα πιο δημοφιλή, θα βρείτε επιθέματα μικροβελόνων που έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν τα πάντα, από τα σπυράκια μέχρι την ακμή και τις ρυτίδες.

Μια Εναλλακτική Επιλογή Για Επαγγελματικό Microneedling

Τα επιθέματα microneedle είναι η τέλεια επιλογή στο σπίτι για microneedling. Είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση σε σχέση με τις επαγγελματικές θεραπείες  και είναι ιδανική εναλλακτική για όποιον  φοβάται τις βελόνες. 

Τα επιθέματα μικροβελόνας είναι εντελώς ανώδυνα, εκτός από ένα πιθανό μικρό τσίμπημα καθώς τα τοποθετείτε στη θέση τους. Καθώς τα έμπλαστρα δεν εμπλέκονται με τους υποδοχείς του πόνου σας, δε θα προκαλέσουν αιμορραγία ούτε θα αφήσουν εμφανές σημάδι  στο δέρμα σας.

Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με αυτή τη θεραπεία  χωρίς να δεσμευτείτε για το κόστος και τον χρόνο μιας επαγγελματικής θεραπείας, τα επιθέματα μικροβελόνας είναι το τέλεια για να ξεκινήσετε.  

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το έμπλαστρο της μικροβελόνας προς τα κάτω στην προβληματική περιοχή, πιέζοντάς το για 5 δευτερόλεπτα για να βεβαιωθείτε ότι έχει κολλήσει σωστά πριν αφήσετε τη θεραπεία να αρχίσει να λειτουργεί. 

Πώς Να Εφαρμόσετε τα Επιθέματα Μικροβελόνων

Όπως κάθε θεραπεία περιποίησης δέρματος, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι εφαρμόζετε σωστά τα έμπλαστρα μικροβελόνων. Θα πρέπει να ενσωματώσετε τα αντιρυτιδικά επιθέματα microneedling στη βραδινή σας ρουτίνα. Αυτά τα επιθέματα ρυτίδων είναι ευκολότερα στη χρήση από ό,τι θα περίμενε κανείς.

Ακολουθήστε τη νυχτερινή σας ρουτίνα για το δέρμα ως βασικός κανόνας, ξεκινώντας με καθαριστικό πριν χρησιμοποιήσετε ορό και ενυδατική κρέμα. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, εφαρμόστε τα επιθέματά σας με μικροβελόνες πριν πάτε για ύπνο.  Αφήστε τα να δράσουν όλη τη νύχτα και αφαιρέστε τα το πρωί πριν ξεκινήσετε την πρωινή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας με καθαρισμό. 

Αυτό που κάνει τα έμπλαστρα μικροβελόνας διαφορετικά είναι ότι είναι ιδανικά για ολονύκτια χρήση καθώς παραμένουν σταθερά στη θέση τους, σε αντίθεση με άλλα έμπλαστρα που συχνά πέφτουν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Καθώς οι μικροβελόνες δεν φτάνουν στους υποδοχείς πόνου στο δέρμα σας, τα έμπλαστρα είναι ανώδυνα και δε θα διαταράξουν τον ύπνο σας. 

Ένα πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν εφαρμόζετε επιθέματα μικροβελόνας είναι ότι  δεν πρέπει να τα μετακινήσετε όταν είναι στη θέση  τους ή να τα χρησιμοποιήσετε για περισσότερο από το  συνιστώμενο χρόνο . Ενώ ορισμένα επιθέματα μικροβελόνων έχουν σχεδιαστεί για ολονύκτια χρήση, είναι πάντα καλή ιδέα να  ελέγχετε ξανά τις οδηγίες  για το συγκεκριμένο προϊόν σας.

Τα αποτελέσματα Microneedling με επιθέματα ματιών θα ποικίλλουν ανάλογα με την κατάσταση του δέρματός σας, αλλά μπορείτε να περιμένετε να μειώσουν την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ποδιών της χήνας, ενώ θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται πιο σφριγηλό και πιο νεανικό. Αυτά τα καινοτόμα επιθέματα μικροβελόνας αλλάζουν το παιχνίδι  στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε την απόλυτη θεραπεία στο σπίτι.

 


Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια σας πρέπει να εγκριθούν, πριν δημοσιευτούν!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Δείτε τα όλα