Ομορφιά StarDust_Made
ΑΡΧΙΚΗ Blogs Ομορφιά

Γιατί ένα φυσικό αντηλιακό είναι ζωτικής σημασίας όλο το χρόνο;

Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, η αντηλιακή προστασία είναι ζωτικής σημασίας όλο το χρόνο. Ακόμα κι όταν κάνει κρύο έξω το χειμώνα, ο ήλιος είναι ακόμα εκεί. Και τις συννεφιασμένες μέρες, οι ισχυρές ακτίνες του μπορούν να διεισδύσουν από τα σύννεφα και να επηρεάσουν το δέρμα μας κάνοντας το να καεί ευκολότερα. Ακόμα κι αν δεν βλέπετε ένα πραγματικό ηλιακό έγκαυμα στο δέρμα σας, η ζημιά αυξάνεται. Γι' αυτό η χρήση αντηλιακού καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου είναι σημαντική για την υγεία του δέρματός σας. 

Ορισμένες θεραπείες κατά της γήρανσης κάνουν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο στον ήλιο

Υπάρχουν επίσης ορισμένα προϊόντα περιποίησης και θεραπείες που μπορεί να κάνουν το δέρμα μας πιο ευαίσθητο στον ήλιο. Γι' αυτό είναι επίσης απαραίτητο να φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα. Για παράδειγμα, τo serum με βιταμίνη C, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει πιο λαμπερό και φωτεινότερο δέρμα, είναι ένα από αυτά τα προϊόντα. 

Η βιταμίνη C θα φωτίσει και θα εξαφανίσει τις κηλίδες της ηλικίας ή του ήλιου, επομένως είναι σημαντικό να συνδυάζετε αυτό το προϊόν με ένα καθημερινό αντηλιακό για να αποτρέψετε την εμφάνιση μεγαλύτερης ζημιάς. 

Η βιταμίνη C μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στο ηλιακό έγκαυμα ακόμα και αν δεν το φοράτε την ημέρα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φοράτε καθημερινά αντηλιακό για να αποτρέψετε αυτό το πρόβλημα. Είναι τόσο εύκολο!


Αφήστε ένα σχόλιο

Παρακαλώ σημειώστε, τα σχόλια σας πρέπει να εγκριθούν, πριν δημοσιευτούν!

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Δείτε τα όλα