Μακιγιάζ StarDust_Made
ΑΡΧΙΚΗ Blogs Μακιγιάζ

Πώς να γεμίσετε τα φρύδια σας για να φαίνονται νεανικά

 Οι γυναίκες συχνά δε δίνουμε μεγάλη σημασία στο γέμισμα των φρυδιών,αλλά τα πιο γεμάτα και τονισμένα φρύδια,έχουν αποτέλεσμα εφάμιλλο του λίφτινγκ. Και για να έχετε ένα αντιγηραντικό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα μολύβι φρυδιών σε πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, όπως σκούρο ξανθό ή καστανό ανοιχτό. 

Πώς_να_γεμίσετε_τα φρύδια σας

Προϊόντα που χρησιμοποιούνται:

  • Μαύρη/καφέ/καστανή/σκούρα ξανθή (ανάλογα με το χρώμα των φρυδιών σας)σκιά ματιών ή κρέμα φρυδιών ή πούδρα φρυδιών.
  • Μολύβι φρυδιών.
  • Concealer και πούδρα.
  • Επίπεδη βούρτσα, γωνιακή βούρτσα, βούρτσα μάσκαρα.

Βήμα 1:

Χρησιμοποιώντας ένα γωνιακό πινέλο, γεμίστε τα φρύδια χρησιμοποιώντας πούδρα φρυδιών ή κρέμα ή σκιά ματιών σε σκόνη. Χρησιμοποιήστε το χρώμα που είναι κοντά στο πραγματικό χρώμα των φρυδιών σας. 

Αυτό που πρέπει να προσέχετε όταν γεμίζετε τα φρύδια είναι να χρησιμοποιείτε πάντα πινελιές προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών και μην ξεκινάτε από την αρχή των φρυδιών. Εκεί συνήθως έχουμε λιγότερες τρίχες και η κατεύθυνση της τριχοφυΐας είναι ευθεία προς τα πάνω. Ξεκινήστε, λοιπόν, από κάπου στη μέση και ακολουθήστε την κατεύθυνση της ανάπτυξης των τριχών μέχρι το τέλος. Στο τέλος, όποιο προϊόν έχει απομείνει στο πινέλο, χρησιμοποιήστε το για να γεμίσετε την αρχή των φρυδιών.

Βήμα 2:

Χρησιμοποιώντας το μολύβι φρυδιών της ίδιας απόχρωσης, ευθυγραμμίστε το πάνω και το κάτω μέρος των φρυδιών. Και πάλι, γραμμές σε μικρές πινελιές και ακολουθήστε το φυσικό σχήμα του φρυδιού.

πώς_να_γεμίσω_φρύδια_4

Βήμα 3:

Χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρας, περάστε πάνω από τα φρύδια για να αφαιρέσετε τυχόν σκληρές γραμμές. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποήσετε ένα τζελ φρυδιών, το οποίο θα κρατήσει τις τρίχες στη θέση τους και το φρύδι σας θα είναι σε τέλεια φόρμα όλη την ημέρα. Αν δεν έχετε τζελ για τα φρύδια, τότε ψεκάστε μια μικρή ποσότητα σπρέι μαλλιών στη βούρτσα και χτενίστε τα φρύδια σας με αυτό, αυτό λειτουργεί εξίσου καλά με ένα τζελ φρυδιών.

Βήμα 4:

Τώρα, ήρθε η ώρα να δώσετε την τελευταία πινελιά χρησιμοποιώντας ένα concealer. Ευθυγραμμίστε το πάνω και το κάτω μέρος του φρυδιού με ένα concealer. Προσέξτε να μην το βάζετε πάνω από το φρύδι γιατί θα τα μπερδέψει όλα. Πηγαίνετε ακριβώς δίπλα στα φρύδια.

Βήμα 5:

Χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο πινέλο ή πινέλο concealer, αναμείξτε σωστά το concealer. Τώρα, συμπληρώστε με λίγη πούδρα εάν χρειάζεται. Βεβαιωθείτε ότι έχει αναμειχθεί σωστά και ολόκληρο το πρόσωπο φαίνεται ομοιόμορφο.

Βήμα 6:

Αυτό είναι όλο, έχετε έτοιμα σωστά γεμισμένα και καθορισμένα φρύδια.

πώς_να_γεμίσω_φρύδια_2

πώς_να_γεμίσω_φρύδια_3

 


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Δείτε τα όλα