Μακιγιάζ StarDust_Made
ΑΡΧΙΚΗ Blogs Μακιγιάζ

Οδηγός πινέλων μακιγιάζ ματιών για αρχάριες

Η χρήση του σωστού πινέλου είναι εξίσου σημαντική με τη χρήση του σωστού προϊόντος μακιγιάζ. Έχοντας μια ποικιλία από συλλογή σετ πινέλων μπορεί να προσθέσει περισσότερη τελειότητα στο μακιγιάζ σας,μόνο όταν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά. 

Γνωρίζοντας ποια πινέλα ματιών αξίζει να έχετε στη συλλογή μακιγιάζ σας μπορεί να βοηθήσει τον αρχάριο να κατακτήσει τη δεξιοτεχνία στο μακιγιάζ. 

Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο πινέλο για να δημιουργήσετε μια υπέροχη λαμπερή εμφάνιση! Ένα τέλειο μακιγιάζ ματιών μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα και ελκυστικά!

 1. Πινέλο ανάμειξης χρωμάτων σκιών(Blending )

 Η ανάμειξη είναι το κλειδί για να αποκτήσετε το τέλειο μακιγιάζ. Υπάρχει μια σειρά από πινέλα μακιγιάζ ματιών διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη και σχήματα με το καθένα να λειτουργεί διαφορετικά. Ωστόσο, ως αρχάριος δεν χρειάζεστε το καθένα από αυτά. Το πινέλο ανάμειξης σας βοηθά να αναμειγνύετε και να ταιριάζετε διαφορετικά χρώματα σκιάς ματιών κατά την εφαρμογή.

2. Πυκνό και μικρό πινέλο ανάμειξης

Αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών είναι το καλύτερο για την εφαρμογή της βάσης σκιάς ματιών σε όλο σας το μάτι. Είτε πρόκειται για προϊόν σκόνης, είτε για κρέμα, ένα μικρό, πυκνό πινέλο λειτουργεί τέλεια για την ανάμειξη του προϊόντος. Ως αρχάριος, σας βοηθά στη γρήγορη εφαρμογή.

3. Αφράτο πινέλο ανάμειξης

 

Για να δημιουργήσετε μια φυσική κλίση χρωμάτων, χρησιμοποιήστε αφράτο πινέλο μακιγιάζ ματιών με μπλέντερ. Μετά την εφαρμογή της σκιάς και του eye liner, χρησιμοποιήστε αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών για να δώσετε ένα φυσικό φινίρισμα καθώς αναμειγνύει επιδέξια τα χρώματα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη δημιουργία smokey eye και δραματικής εμφάνισης. Παίρνετε κωνικό ή στρογγυλεμένο αφράτο πινέλο για ανάμειξη. Το αφράτο πινέλο μακιγιάζ ματιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάμειξη με ή χωρίς προϊόν. Το κωνικό πινέλο σάς επιτρέπει να βάλετε πιο συγκεντρωμένα χρώματα στην πτυχή. Για εμφάνιση με κομμένη πτυχή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό κωνικό πινέλο μακιγιάζ ματιών.

4. Μεγάλο, θολωτό πινέλο ανάμειξης

 

Μια τέλεια επιλογή για αρχάριους για να συνδυάσετε  και να τονίσετε τα χρώματα σε ελάχιστο χρόνο. Αυτό το πινέλο μακιγιάζ  ματιών αναμειγνύει υπέροχα και τελειώνει μια εμφάνιση χωρίς σκληρές γραμμές.

5. Πινέλο με τσάκιση(Crease line)

 

Τα πινέλα ματιών με γραμμή τσακίσματος μπορούν να προσθέσουν βάθος στο μακιγιάζ των ματιών σας. Εφαρμόζοντας σκιά ακριβώς στην πτυχή σας, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερη ευκρίνεια στο μάτι σας. Η χρήση αυτού του πινέλου μακιγιάζ ματιών είναι αρκετά εύκολη. Διαλέξτε ένα προϊόν της αρεσκείας σας, πιέστε το πινέλο στην πτυχή του βλεφάρου σας και περάστε το από τη μία πλευρά στην άλλη για να πάρετε το επιθυμητό χρώμα. Είναι αρκετά μικρό για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε με ακρίβεια και μια τέλεια επιλογή για χρήση στην εσωτερική γωνία.

6. Πινέλο Script liner

 

Τα πινέλα Script liner είναι μακριά, στενά και μυτερά. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ντελικάτα μοτίβα και να παίξετε μαζί τους για να δημιουργήσετε διάφορες εμφανίσεις. Αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών μπορεί να δημιουργήσει μία τέλεια μολυβιά.

7. Πινέλο περιγράμματος  (Contour)

 

 

Αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών έρχεται με γωνιακή άκρη. Μπορείτε να κάνετε απαλό περίγραμμα στις άκρες των ματιών σας βουρτσίζοντας τη σκιά ματιών κατά μήκος της γραμμής υποδοχής. Σας βοηθά να προσθέσετε ευκρίνεια στο πρόσωπό σας ως ιδανικό για εργασίες λεπτομερειών. Καθώς διαθέτει γωνιακή κεφαλή και σταθερές τρίχες, πιο εμφανείς για την πτυχή του βλεφάρου σας για εύκολη και ακριβή εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λεία βάση για σκιά ματιών. Προσπαθώντας να δημιουργήσετε άψογο περίγραμμα ματιών, αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών πρέπει να το έχετε στο κιτ μακιγιάζ σας για την εφαρμογή σκιάς ματιών με πτυχή ή βάση.

8. Πινέλο φτερωτό eyeliner(Winged eyeliner)

 

Μοιάζουν με τις γωνιακές βούρτσες, αλλά συνοδεύονται από λίγο μεγαλύτερη γωνία. Το τέλειο πινέλο του για να σχεδιάζετε εντυπωσιακά φτερά χρησιμοποιώντας υγρά ή gel eyeliners. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε διαφορετικές εμφανίσεις και στυλ eyeliner με αυτό. Ωστόσο, τα winged eyeliners χρειάζονται εξάσκηση για να κυριαρχήσουν στην τέχνη! 

9. Πινέλο ακριβείας concealer(Precision concealer)

 

Χρησιμοποιώντας αυτό το πινέλο μακιγιάζ ματιών, μπορείτε να αναμίξετε ομαλά και να εφαρμόσετε concealer στα μάτια σας. Οι σκληρές και συγκεκριμένες περιοχές των ματιών σας μπορούν να καλυφθούν με αυτό το πινέλο.

10. Πινέλο μολυβιού(Pencil brush)

 

Τα πινέλα με μολύβι χρησιμοποιούνται για να μαλακώνουν και να μουτζουρώνουν τα περιγράμματα. Προσθέτει ανταύγειες και λεπτομέρειες στα μάτια καθώς είναι αρκετά ευκρινές. Απλώς λειτουργεί σαν μολύβι για το μακιγιάζ των ματιών σας. Μπορείτε να σχεδιάσετε γραμμές ακριβείας στο καπάκι, κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και στην πτυχή. Σας βοηθά να εφαρμόσετε το μακιγιάζ με στυλ.

11. Πινέλο για smokey eyes (Smudge brush)

 

Όπως υποδηλώνει το όνομα, τα πινέλα smikey eyes  χρησιμοποιούνται για να δημιουργήσουν αποτέλεσμα μουτζουρώματος. Είναι όμως και πινέλα πολλαπλών χρήσεων! Εάν οι σκιές είναι πιο χρωματισμένες, το πινέλο Smudge μπορεί να σας βοηθήσει να τις απλώσετε εύκολα. Μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικές αποχρώσεις αποτελεσματικά.

12. Επίπεδο πινέλο σκιών (Flat shader brush)

 

Βασικά, το επίπεδο πινέλο σκιάς χρησιμοποιείται για την εφαρμογή σκιάς ματιών καθώς μαζεύει καλά το προϊόν. Σας βοηθά να απλώσετε ομοιόμορφα τις σκιές στα βλέφαρά σας. Είναι απαραίτητο αν σας αρέσει να πειραματίζεστε με εντυπωσιακά smokey eyed looks. Τα μεγαλύτερα πινέλα σκιών σάς βοηθούν να καλύψετε περισσότερη περιοχή σε χρόνο μηδέν. Είναι τα καλύτερα για βασική εφαρμογή σκιών ματιών.

13. Γωνιακή βούρτσα (Angled brush)

 

Τα γωνιακά πινέλα χρησιμοποιούνται για την ανάδειξη των οστών των φρυδιών και για να τους χαρίσουν φυσική όψη. Μαζεύει το προϊόν καθαρά. Μπορεί να είναι το τέλειο πινέλο για την εφαρμογή γραμμών για να δημιουργήσετε ένα βλέμμα μάτια γάτας. Με το γωνιακό πινέλο μπορείτε εύκολα να εφαρμόσετε σκιές ματιών σε όλο το βλέφαρο, στη γωνία και στη γραμμή της πτυχής.

 

 


Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν

Δείτε τα όλα